Vi använder oss av det nyaste systemet för att plugga körkortsteori. Detta heter Elevcentralen – Köra bil  (Kolla in filmen här).

Elevcentralen – Köra bil är ett webbaserat teorisystem där du pluggar när och var som helst via din dator, mobil eller/och platta. Detta system är lättare för alla. Det fungerar lika bra för den person som har läs och skrivsvårigheter. Systemet innehåller text att läsa eller lyssna på, filmer, bilder, frågor att svara på och olika tester att göra. Systemet är även lättare för elever med koncentrationssvårigheter. 

Vi erbjuder också personliga teorilektioner på 40 min/st. Här sitter vi ner i lugn och ro och går igenom saker som känns svårare eller eventuellt diskuterar inlärningstekniker och studiestilar för att skräddarsy just din personliga studieteknik för bästa och effektivast studieframgång!
Vi erbjuder också teorikurser på kvällstid om så önskas. Tillsammans med andra elever sitter du ner i vår teorisal där läraren föreläser körkortsteori.  Denna kväll kommer även innehålla diskussioner och grupparbeten.